Soru: Hamileyim ve ALT AST yüksek çıktı

MERHABA, BEN 27 YAŞINDA,4 AYLIK GEBEYİM.TESTLERDE ALT VE AST DEĞERLERİM YÜKSEK ÇIKIYOR.11-02-2008 DE AST:49 ALT:9521-02-2008 DE AST:56 ALT:9414-03-2008 DE AST:59 ALT:118 14-03-2008 de CMV IgM 0.4 grayzone14-03-2008 de Anti CMV IgG 129,00 pozitif çıktı. Anne ve bebek için mahsurlu bir durum var mı?Ne yapılabilir? Ne tavsiye edersiniz? Teşekkür ederim.


Bu Yazıyı Beğendiyseniz Lütfen Şu Butonlara Tıklayın:
YASAL UYARI: Bu site sağlık hizmeti vermemektedir. Sitedeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde asla kullanılmamalıdır. Yazıların hiçbiri yazarın izni olmaksızın kullanılamaz. Devamını mutlaka okuyunuz >>

iletişim: webtasarim@jinekolojivegebelik.com , (2007 - 2016)
Şu an sitede ziyaretçi var. Haritada izle >>
"Gebelik ve kadın hastalıkları konusunda 10 yıldır en çok tıklanan, en geniş içerikli site"