BEBEK KESEYE GÖRE KÜÇÜKMÜŞ

6 haftalık hamileyim dün kanamam oldu. Doktor hnm bebeğimin düşük tehlikesi olduğunu ve arka tarafında kesenin 2 katı büyüklüğünde bir kanama alanı olduğunu söyledi ve bebeğim keseye göre çok küçükmüş durumun düzelirse gebeliğin normal şekilde devam eder dedi tabi fazla ümitli değildi.. Sizce bebeğin keseye göre küçük olması bir problem teşkil edermi bu konuda bişey söylemedi dr.um bende soramadım tıkandım. birde progesteron verdi..
---

Kanamanız olması ve ultrasonda kanama alanı olması düşük tehlikeniz olduğu anlamına geliyor. Bebeğin keseye göre küçük olması o kadar anlamlı bir bulgu değil, kanamanız olması daha önemli. Bebek keseye göre küçük olmasa bile zaten kanamanız olması ve kanama alanı görülmesi düşük tehlikesi göstergesidir. Ancak kesin düşük olacak diye bir kural yok, bu yalnızca bir tehlike. Doktorunuzun önerileri doğrultusunda istirahat ederek sonucu beklemek dışında yapabileceğiniz birşey yok.


Bu sitedeki yazıların her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz: Yasal uyarı



UYARI: Sitedeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır.
Yazıların her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz. devamı >>

"Gebelik ve kadın hastalıkları konusunda ayda 1 milyondan fazla ziyaretçi sayısı ile en çok tıklanan, en geniş içerikli site"