ERTESİ GÜN HAPI İÇTİKTEN SONRA KANAMAM OLDU

Ben 31 martta adet oldum 5 nisanda sona erdi. 7,8,9 nisanda nişanlımla ilişki yaşadık ve 9 nisanda içime boşaldı. Üstünden 4-5 saat geçtikten sonra norlevo ertesi gün hapı aldım fakat işe yarayıp yaramadığı konusunda endişeliyim çünkü sanırım hamilelik için en uygun dönemde içime boşaldı. 4-5 gündür göğüslerim çok ağrıyor. Karnımda şişlik hissediyorum bi de cok az koyu renkli akintım oldu. iki gundür de kekik cayi iciyorum gunde bir fincan az az pembe renkli kanamam oldu. Test yaptıramıyorum daha 1 hafta oldu belli olmaz diye.
---

Ertesi gün haplarının koruyuculuğu hiçbir zaman yüzde yüz kesin korur şeklinde iddia edilemez. İlişki ne zaman olursa olsun, hap ne zaman içilirse içilsin her zaman çok az da olsa bir hamile kalma riski vardır. Bunu anlamak için adet döneminize kadar bekleyip (yani size göre nisan sonu gibi) adet gecikmesi yaşanan günlerde hamilelik testi yaptırmanız gerekir. Daha önce test yapılsa dahi gebelik görünmeyecektir. Gebelik testleri hakkında ayrıntılı bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Ertesi gün hapları: http://www.jinekolojivegebelik.com/2011/01/ertesi-gun-hapi-nasil-kullanilir.html


Bu sitedeki yazıların her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz: Yasal uyarı



UYARI: Sitedeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır.
Yazıların her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz. devamı >>

"Gebelik ve kadın hastalıkları konusunda ayda 1 milyondan fazla ziyaretçi sayısı ile en çok tıklanan, en geniş içerikli site"