GEBELİK TESTİNİ ERKEN YAPMIŞ OLABİLİR MİYİM?

Benim 9 yaşında bir oğlum var. İkinci bebeği düşünüyoruz. Benim son regle günümün başlagıcı 09,03,2012 idi. 4 gün sürmektedir. 13 mart, 17 Mart, 20 Mart, 22 Mart. 31 Mart ve 3 Nisanda hamilelik olabilecek ilişkim oldu.  03.04.2012 tarihinde kan testi yaptırdım. 0,13 çıktı. Hamile olmadığımı gösteriyor ama erken yaptırmış olabilirmiyim? Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim.
---

Son adet tarihinizin üzerinden henüz bir ay geçmemiş yani henüz adet gecikmesi olmamış. Adet gecikmesi olmadan önce yapılan gebelik testlerine çok güvenmemek lazım. Yani dediğiniz gebelik testini erken yapmış olabilirsiniz. Gebelik testleri hakkında ayrıntılı bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Adetinizin gecikmesini veya 8-9  nisan tarihlerini bekleyin ve tekrar kanda hamilelik testi yapın. Eğer adet gecikmesi olmaz ve adet görürseniz zaten hamile olmadığınız anlamına gelir.Adet gecikmesi olur ve testte hamilelik görülmezse mutlaka doktor muayenesine başvurun.



Bu sitedeki yazıların her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz: Yasal uyarı



UYARI: Sitedeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır.
Yazıların her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz. devamı >>

"Gebelik ve kadın hastalıkları konusunda ayda 1 milyondan fazla ziyaretçi sayısı ile en çok tıklanan, en geniş içerikli site"