PREZERVATİF İÇERİSİNDEN SPERMLERİ ALDIM

3 yıllık evliyim ancak 1 yıldır eşimle ayrı yaşıyorduk.Yeni barıştık. Ben çocuğumuzun olmasını istiyorum ancak eşim korkuyor. İlişkiden sonra aynı dakika içinde prezevatiften spermleri enjektör yardımıyla çekip kendi içime yine iğne (enjektör) yardımıyla boşalttım. Bu işlemi toplamda 5-6 dakika içinde yaptım. Son adet tarihim 6 Nisan 2012. İlişkiye girdiğimiz tarih 22 Nisan 2012.Gebe kalma ihtimalim nedir? Spermler dışarıda kaldığı sürece yaşar mı? Lütfen bana yardımcı olun.Yaptığımı yüzyüze hiçbir doktora anlatamam. Çok utanıyorum. Bu hafta kan testi yaparsam belli olur mu?
---

Bahsettiğiniz şekilde spermleri çok kısa süre içerisinde enjektörler alırsanız canlı olarak rahim içerisine ulaşabilirler ve gebelik oluşabilir. Tabi normal ilişkiye göre bu şekilde gebelik oluşması biraz daha zor ancak mümkün. Son adetinizden yaklaşık 16 gün sonrası ilişkiye girmişsiniz, bu yumurtalama günlerine yakın bir tarih bu nedenle hamilelik oluşabilir. Hamilelik testini adet gecikmesi yaşarsanız yapın bu şekilde gebeliği gösterebilir.
Yumurtlama tarihinizi hesaplama konusunda bu linkten faydalanabilirsiniz.



Bu sitedeki yazıların her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz: Yasal uyarı



UYARI: Sitedeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır.
Yazıların her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz. devamı >>

"Gebelik ve kadın hastalıkları konusunda ayda 1 milyondan fazla ziyaretçi sayısı ile en çok tıklanan, en geniş içerikli site"