ADET KANAMASI GİBİ KOYU KAHVERENGİ AKINTI GELDİ

1 yıllık evliyim. SAT 6 nisan 2012. Dr gittim 10 nisan itibariyle k..... isimli ilacı verdi kullanım. 19 nisan yumurta oluştuğunu söyledi eşimle ilişkiye girdik, 21 nisandan iitibaren p... isimli ilacı kullandım ve 30 nisan da bitti. bugun 5 mayıs ve ben hala düne kadar adet olmamıştım. Eşimle dün tekrar ilişkiye girdik sabah adet kanaması gibi koyu kahverengi bir akıntı geldi. Yani adet sancısı gibi bir sancım ve belirtim yok. Sizce ne olabilir bu durum?
---

Bahsettiğiniz kanamanın olduğu tarih tam adet göreceğiniz günlere denk geldiği için muhtemelen adet kanamasıdır. Adet kanamasının rengi bazen farklı koyu kahverengi vb. olabilir. Ancak bu söylediklerin kesin denilemez, kesin ne olduğunu öğrenmek için ve hamilelik var mı emin olmak için mutlaka muayene ve tetkik gerekir. Bazen kullanılan ilaçlarla hamile kalındığı halde bu şekilde kanamalar da olabilir. Kısacası kanamanın kesin nedenini öğrenmek için ve hamilelik var mı emin olmak için mutlaka kısa süre içerisinde muayene olmalısınız.


Bu sitedeki yazıların her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz: Yasal uyarı



UYARI: Sitedeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır.
Yazıların her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz. devamı >>

"Gebelik ve kadın hastalıkları konusunda ayda 1 milyondan fazla ziyaretçi sayısı ile en çok tıklanan, en geniş içerikli site"