CİNSEL İLİŞKİ SIRASINDA ACI VE KANAMA OLMASI

Sevgilimle cinsel ilişki sırasında penisimde bir acı hissettim ve geri çıktım, penisimin baş kısmında uca yakın olan daha belirgin olmaz üzere kanama olduğunu fark ettim, ve 1 cm lik bir hat boyunca 3 noktadan kanama vardı. Kondom kullanmıyorduk, kendisi de rahim içi alet veya başkaca bir fiziksel doğum kontrol yöntemi uygulamadığını söyledi. İlişki sırasında tam temas olduğunda bu durum oluştu. Penis boyu veya vajina derinliği ile ilgili bir sebepten kaynaklanabilir mi? Vajina derin değil ise bu şekilde bir etki ortaya çıkar mı? Bu şekildeki kanamanın neden kaynaklanabileceği konusunda bilgi verebilir misiniz?
---

Tabiki sizi ve partnerinizi muayene etmeden net bilgi vermek mümkün değil ancak sadece sizle ilgili değil bu durumu yaşayan hastalarla ilgili genel bir birlgi vermek gerekirde:
Bahsettiğiniz şekilde kanama genellikle kadının spiral (ria, rahim içi araç) kullanması ve penisin buna temas etmesi durumunda oluşur. Spiral kullanan bayanların eşlerinde bu duruma çok çok nadiren rastlanır.
Penis ve vajina boyunun derinliği gibi nedenlerle erkekte değil kadının vajinasında yırtılma ve kanamalar olur.
Kondom kullanılması bu tür acı duymak ve kanama gibi durumlara neden olmaz.
Yukarıda anlattıkların genel bilgilerdir, sizdeki durum hakkında buradan kesin bir şey söylemek imkansız, partnerinizin ve sizi durumun nedeninin net anlaşılması için muayene olmanız gerekir.


Bu sitedeki yazıların her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz: Yasal uyarı



UYARI: Sitedeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır.
Yazıların her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz. devamı >>

"Gebelik ve kadın hastalıkları konusunda ayda 1 milyondan fazla ziyaretçi sayısı ile en çok tıklanan, en geniş içerikli site"