HAMİLELİKTE BÖBREK SANCISI VE BEL KAYMASI

5 yıl önce bir kız çocuğum oldu doğum esnasında bel kayması problemim ortaya çıktı. Şuan 28 haftalık hamileyim inşaallah bir oğlum olacak Doğumum sezeryanmı normal doğum önerirsiniz? Birde sağ böbreğimde büyüme varmış. Hamilelikte ortaya çıktı.
---

Buradan böyle bir öneride bulunmam inkansız. Bu öneriyi size ancak kadın doğum uzmanınız ve beyin cerrahi, üroloji uzmanlarının aralarındaki konsültasyon sonucunda bildirebilirler. Belinizdeki ve böbreğinizdeki problemin normal doğum açısından bir sakınca doğurabileceği kanaatine varırsa ilgili uzmanlar o durumda kadın doğum uzmanınız sezaryen kararı verir. Size burada ancak kouyla ilgili bilgilendirici bir link verebilirim:
http://www.jinekolojivegebelik.com/2011/01/gebelikte-annede-hidronefroz-bobrekte.html

Buraran belinizdeki ve böbreğinizdeki patolojinin ne olduğunu ve derecelerini bilmeden yorum yapmak pek mümkün değil ancak şunu söyleyebilirim yukarıdaki linkte de belirtildiği gibi böbrek genişlemeleri genellikle sezaryen gerekçesi olarak görülmez. Bu nedenle sizin doğum şeklinizi daha ağırlıklı olarak belinizdeki patoloji belirler.


Bu sitedeki yazıların her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz: Yasal uyarı



UYARI: Sitedeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır.
Yazıların her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz. devamı >>

"Gebelik ve kadın hastalıkları konusunda ayda 1 milyondan fazla ziyaretçi sayısı ile en çok tıklanan, en geniş içerikli site"