KANDA GEBELİK TESTİ SONUCUM NASIL?

10 nisan 2012 son adet tarihim dün kanda gebelik testi yaptırdım 352 çıktı . Sizce nasıl ve şuan yapmam gereken beslenme gibi konuda bilgi verirseniz sevinirim.

---


Kanda gebelik testi (B-HCG) sonucunuzun 352 çıkması bir gebelik olduğunu gösterir ancak ultrasonla gebelik kesesi izlenene kadar bunun tamamen normal bir gebelik olduğu söylenemez. Bu durum sadece sizin sonucunuz için değil bütün B-HCG sonuçları için geçerlidir. Örneğin boş gebelik veya dış gebelik gibi durumlarda da kanda gebelik testi yüksek çıkabilir. Sizin gebeliğinizin ultrasonla görülebilmesi ve normal bir gebelik olduğunun anlaşılması için yaklaşık 1 hafta daha geçmesi gerekir, öncelikle bu süre zarfında tekrar doktorunuza ultrason kontrolüne gitmelisiniz. Beslenme ve hamilelikte yapmanız diğer bütün konulara dikkat etmelisiniz, bu konular hakkında çok ayrıntılı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşbilirsiniz.



Bu sitedeki yazıların her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz: Yasal uyarı



UYARI: Sitedeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır.
Yazıların her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz. devamı >>

"Gebelik ve kadın hastalıkları konusunda ayda 1 milyondan fazla ziyaretçi sayısı ile en çok tıklanan, en geniş içerikli site"