KORUNMADAN İLİŞKİYE GİRİYORUZ, HAMİLE OLABİLİR MİYİM?

Eşimle korunmadan ilişkiye giriyoruz, geri çekme yöntemiyle korunuyor ilişkiden sonra kasıklarımda ağrı göğüslerimde acı hissi var bir süredir. Bugün de sabahtan beri belki 8. tuvalate gidişim sürekli ufak abdestim geliyor sanki çok sıkışmışım gibi tuvalaete giriyorum azcık geliyor idrarımda. Sabahları tansiyonum düşüyor. Bu durum 3 haftadır böyle sürüyor. Adet olmama 6 gün var daha. Sizce bunun sebebi nedir neden kaynaklanıyodur? Hamile olabilirmiyim?
---

Geri çekme yöntemi güvenilir bir yöntem olmadığı için asla bir korunma yöntemi olarak tavsiye edilmez bu nedenle bu yöntemle korunmaya çalışan her bayanın hamile olma riski vardır. Bu yüzden hamilelik şüphesi açısından gerekli testler ve şikayetlerinizle ilgili muayenelerin yapılması için doktora başvurmalısınız. İdrar yolu enfeksiyonu gibi bir durum da söz konusu olabilir.
Geri çekme yöntemi hakkında ayrıntılı bilgi: http://www.jinekolojivegebelik.com/2007/09/geri-ekme-coitus-interruptus.html


Bu sitedeki yazıların her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz: Yasal uyarı



UYARI: Sitedeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır.
Yazıların her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz. devamı >>

"Gebelik ve kadın hastalıkları konusunda ayda 1 milyondan fazla ziyaretçi sayısı ile en çok tıklanan, en geniş içerikli site"