YUMURTALIKLARIMI UYANDIRMAK İÇİN İLAÇ

24 yaşındayım 1 senelik evliyim ve eşimle hiç korunmadığımız halde hamile kalamıyorum. Polikistik over var bende fakat 5 ay önce bir kadın doğum uzmanına gittim muayene oldum rahmimde bir sorun olmadığını söyledi adet düzensizligim için ilac verdi adet olamadım smear testi yaptı iltihap çıktı. 1 haftalık fitil kullandım ve yine hamile kalamadım. Nisan 13de adet görmüştüm bu ay 12 sinde bazen düzene giriyor böyle bana polikıstik over yüzünden yumurtalıklarımın uykuda olduğunu söyledi doktor bunu uyandırmak için ilaç kullanmam lazım kendimde internette cok araştırdım bana tavsiye edebileceğiniz bir ılaç varmı doktoruma yazdırmak istiyorum o bu konuda beni dinlemiyor, daha  açığı doktorumla rahat rahat konuşamıyorum. Hamile kalmak istiyorum.
---

Ben dahil hiçbir doktor muayene etmediği bir hastaya ilaç önermez bu nedenle bu sitede hiçbir zaman ilaç önerisi yapmıyorum. İlaç inerisini ancak sizi muayene eden doktorlardan isteyebilirsiniz. 1 yıldır korunmamanıza rağmen hamile kalamamışsanız öncelikle bunun nedenini araştırmaya yönelik araştırma yapmak gerekir. Hamile kalamamanızın tek nedeni polikistik over veya yumurtalıklarınızın "tembel olması, uykuda olması" gibi nedenler olabilirmiş gibi düşünmemek lazım. Polikistik over dışında bir neden var mı yok mu araştırmak lazım. Bu konu ayrıntılı bilgiyi (kısırlık varlığında yapılan tahliller ve testler) buraya tıklayarak okuyabilirsiniz. Bu araştırma sonrasında hiçbir neden bulunamazsa polikistik over hastası olduğunuz için yumurtlamayı düzenleyivi ilaç tedavileri verilir muhtemelen size, ancak buna net kararı sizi muayene eden doktorunuz verebilir. Eğer başka bir sebep bulunabilirse o zaman o sebebe yönelik tedaviler de eklenir.

- Kısırlık:
http://www.jinekolojivegebelik.com/2007/09/infertilite-ksrlk.html
- Kısırlık tedavisi:
 http://www.jinekolojivegebelik.com/2011/02/kisirlik-infertilite-tedavisi.html


Bu sitedeki yazıların her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz: Yasal uyarı



UYARI: Sitedeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır.
Yazıların her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz. devamı >>

"Gebelik ve kadın hastalıkları konusunda ayda 1 milyondan fazla ziyaretçi sayısı ile en çok tıklanan, en geniş içerikli site"