ERKEN REGL OLDUM

24 haftalık bebeğim kardiak anomalisi sebebiyle sonlandırılma yapıldı. Aradan 6 ay geçti ve ben tekrardan bebek düşünüyorum. Haziran 8 inde regl oldum, yumurtlama tarihimi beklerken tekrar gebelik için tekrardan haziran 22 de kahve-siyah renkte lekelenmeler olmaya başladı ve ne azalıyor ne de çoğalıyor aynen devam ediyor. Düşükten şüphelenmeye başladım çünkü bebeğimi düşürürken gibi lekelenme fakat bu risk biraz düşük çünkü korunmuştuk ne yapmam lazım?
---

Çok doğru şüphelenmişsiniz, bu tür bitmeyen uzayan kanamalarda düşükten şüphelenmek lazım. Bu nedenle bir an önce bir jinekoloji uzmanına başvurmalısınız. Muayene, ultrason ve gerekirse kanda gebelik testi sonuçlarına göre durum netleşecektir. Düşük saptanırsa buna yönelik tedavi verilecektir. Düşük değilse yeniden hamilelik için düzenli ilişkiye devam edebilirsiniz. Hamilelik isteyenlerin faydalanabileceği ipuçları ve bilgilere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz:

http://www.jinekolojivegebelik.com/2000/01/gebelik-istiyorum-hamile-kalmak.html
http://www.jinekolojivegebelik.com/2011/02/hamile-gebe-kalmayi-kolaylastirmak.html
http://www.jinekolojivegebelik.com/2011/02/yumurtlama-donemi-tarihi-hesaplama.html


Bu sitedeki yazıların her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz: Yasal uyarı



UYARI: Sitedeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır.
Yazıların her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz. devamı >>

"Gebelik ve kadın hastalıkları konusunda ayda 1 milyondan fazla ziyaretçi sayısı ile en çok tıklanan, en geniş içerikli site"