YASMİN KULLANIRKEN KANAMA

Ben 7 Mayıs'ta evleniyorum. Eşim haziran sonundaki adet döneminin başlangıcında Yasmin marka doğum kontrol hapı kullanmaya başladı. Fakat 13 gündür kanamaları devam ediyor. Bu durum bizi fazlasıyla endişelendirdi. Ne yapacağımızı bilemiyoruz. Asıl çekincemiz eşimin zarar görmesi. Tabi bunun yanında evliliğimizin ilk günlerinde eşimin kanamasının devam etmesini de istemiyoruz. Doktora gitmenin en faydalı yol olduğunu bilincindeyiz ama düğünümüze 5 gün kaldı bu yoğunlukta maalesef doktora gitme gibi bir durumumuz yok. Bu durumun nedeni ve kanamanın daha ne kadar sürebileceği konusunda bilgi verirmisiniz. Ayrıca kanamayı durdurmak için herhangi bir ilaç veya bitkisel karışım önerirmisiniz.
---

Doğum kontrol hapları kullanılırken bu tür kanamalar nadiren olabilir. Sebebini buradan tahmin etmek veya bilmek imkansız, çeşitli sebeplere bağlı olabilir, eğer hap kullanırken unutma falan olmuşsa gebelik oluşmuş bile olabilir. Kanama ne kadar sürer, sebebi nedir gibi konularda muayene etmeden fikir yürütebilmek imkansız. Sebebi bilinmeden ilaç tavsiye edilemez. Bu tür durumlarda bitkisel karışımlar, çaylar, otlar vb. hiçbir işe yaramaz.  Bir doktora muayene olmanızı öneririm.

Doğum kontrol hapı kullanırken kanama olması:
http://www.jinekolojivegebelik.com/2011/01/dogum-kontrol-hapi-kullanirken-kanama.html


Bu sitedeki yazıların her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz: Yasal uyarı



UYARI: Sitedeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır.
Yazıların her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz. devamı >>

"Gebelik ve kadın hastalıkları konusunda ayda 1 milyondan fazla ziyaretçi sayısı ile en çok tıklanan, en geniş içerikli site"