GOOGLE'A VE İNTERNETE ERİŞİM -HENÜZ- TAMAMEN ENGELLENMEDİ !

jinekolojivegebelik.com da neden dizayn bozuk görünüyor ve resimler izlenemiyor ?

Başlıktada yazdığı gibi google'a erişim -henüz- mahkeme kararı ile engellenmedi fakat google'ın en büyük, en güzel ve en faydalı (üstelik ücretsiz) hizmetlerinden birisi "blogger"a (www.blogger.com) erişim mahkeme kararı ile engellendi. Belki onbinlerce siteden sadece birkaçının uygunsuz içerik yayınlamasından dolayı bu site gibi binlerce faydalı siteye de erişim engellenmiş oldu. Binlerce web sitesi sahibi insanın emeğine yazık oldu.

Bütün blogger sitelerine mahkeme kararı ile erişim engellendiği için blogger tabanlı olan web sitemdeki resimler de görüntülenemez hale gelmiştir. Bu aksaklığı kısa sürede düzeltmeye çalışacağım. Binlerce siteye erişim tamamen imkansız hale geldi, bu site gibi bazılarında ise sadece resimler izlenemiyor. Bu sitedeki bütün yazılara sorunsuz ulaşabilirsiniz.

Türkiyede'de binlerce blogger sitesi olduğu ve bunların milyonlarca ziyaretcisi olduğu ve blogger'ın google'ın en güzel (ve hemen hemen hiç zararlı içerik barındırmayan) hizmetlerinden birisi olduğunu düşünerek bu mahkeme kararının büyük ihtimalle bir yanlışlık sonucu verildiğini anlıyoruz ve kısa sürede düzeltileceğini umuyoruz ve bu yüzden yakında Google'a veya internete tamamen erişim engellenir mi diye bir endişeye kapılmıyoruz !

Blogger.com 'a ulaşmaya çalıştığımızda karşımıza çıkan yazı:

Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir.

T.C. Diyarbakır 1. Sulh Ceza Mahkemesi 20.10.2008 tarih ve 2008/2761 sayılı kararı gereği bu siteye erişim engellenmiştir.

Access to this web site has been suspended in accordance with decision no: 2008/2761 of T.R. Diyarbakır 1st Criminal Court of Peace.



Bu sitedeki yazıların her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz: Yasal uyarı



UYARI: Sitedeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır.
Yazıların her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz. devamı >>

"Gebelik ve kadın hastalıkları konusunda ayda 1 milyondan fazla ziyaretçi sayısı ile en çok tıklanan, en geniş içerikli site"