VAJİNA ESTETİĞİ VE AMELİYATLARI

VAJİNA VE CİNSEL BÖLGE KOZMETİK AMELİYATLARI
GENİTAL ESTETİK
Vajina ve dış genital organların estetiği son yıllarda kadınlar tarafından eskiye nazaran daha dikkate alınan bir konu olmuştur. Dış genital organlar yani büyük ve küçük dudaklar, klitoris görüntü olarak kadını rahatsız edebilmektedir. Burada bir anormallik olması şart değildir yani dış genital organlarının görüntüsü tamamen normal olan bir kadın da bu görüntüden rahatsız olabilmekte ve kendisini daha farklı hayal ettiği için ameliyat ile görüntüyü değiştirtmek isteyebilmektedir. Kısacası bu estetik ve kozmetik bir problemdir bir hastalık veya işlev bozukluğuna bağlı değildir.

Ancak bazan hastalık veya işlev bozukluğuna bağlı da cinsel bölgede ve vajinada ameliyatlar yapılabilmektedir. Örneğin çok sayıda doğuma bağlı vajina bölgesinde idrar torbası veya rektum (barsak) sarkması durumunun ameliyatla düzeltilemesi veya doğum dikişine bağlı bir anormalliğin ameliyatla düzeltilmesi gibi...

ESTETİK AMAÇLI AMELİYATLAR



Bu sitedeki yazıların her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz: Yasal uyarı



UYARI: Sitedeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır.
Yazıların her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz. devamı >>

"Gebelik ve kadın hastalıkları konusunda ayda 1 milyondan fazla ziyaretçi sayısı ile en çok tıklanan, en geniş içerikli site"