EŞİM HAMİLE KALMIŞMIDIR?

Ben 30 yaşında bir beyim, eşimle düzenli bir ilişkim var ve çocuk sahibi olmak istiyoruz fakat ben farklı şehirde olduğum için en son eşimle 5 gün önce 2 sefer cinsel ilişkimiz oldu ve aynı anda orgazm olduk, hamile kalmasını beklerken bugün eşim adet olmuş acaba bu durumda gebe kalma olasılığı yokmudur?
---

Öncelikle şunu belirteyim kadının orgazm olmasının gebelik oluşması ile hiçbir ilgisi yok, bu gerekli değil, hamile kalmayı kolaylaştırıcı veya zorlaştırıcı bir etkisi yok.
Eşiniz adet gördüğüne göre çok yüksek oranda hamile değildir. Çok düşük ihtimalle adet sandığı kanama gebelikler ilgili bir kanama olabilir yani eşiniz hamile olabilir. Bunu anlamak için de gebelik testi yaptırması gerekir. Ama dediğim gibi bu çok düşük bir ihtimal.
Hamilelik elde etmek için hangi günlerde ve nasıl ilişkiye girmek gerekir, yumurtlama günleri ne zamandır, çocuk sahibi olmak isteyenler nelere dikkat etmelidir gibi konularda aşağıdaki linklerden çok faydalı bilgilere ulaşabilirsiniz.
http://www.jinekolojivegebelik.com/2000/01/gebelik-istiyorum-hamile-kalmak.html
http://www.jinekolojivegebelik.com/2011/02/hamile-gebe-kalmayi-kolaylastirmak.html
http://www.jinekolojivegebelik.com/2007/12/adetin-kanc-gnlerinde-gebe-kalmam-daha.html


Bu sitedeki yazıların her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz: Yasal uyarı



UYARI: Sitedeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır.
Yazıların her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz. devamı >>

"Gebelik ve kadın hastalıkları konusunda ayda 1 milyondan fazla ziyaretçi sayısı ile en çok tıklanan, en geniş içerikli site"