ON GÜNDE BİR ADET OLUYORUM

Ben evliyim, 1 tane çocuğum var, 1 tanede kürtaj 2 yıl oldu kürtaj olalı. Regl dönemin cok düzenliydi, 2 aydan beri on günde bir adet oluyorum nedenini bilmiyorum. Cinsel ilişkiye giremiyorum 5 aydan beri çünkü eşim başka ilde ,ne yapmam lazım?
---

2 aydır on 10 günde bir adet görüyorsanız mutlaka bir jinekolojik muayene olmanız gerekir. Bunun çok çeşitli nedenleri olabilir o nedenle burada saymak imkansız ancak adet düzensizliği hakkında detaylı bilgi almak isterseniz burayı tıklayarak ulaşabilirsiniz. Şunu da belirtmek gerekir ki yaşadığınız bu adet düzensizliğinin iki yıl önce kürtaj olmanızla veya 5 aydır cinsel ilişkiye girememenizle bir ilgisi yoktur. Genellikle bu tür sık adet görmelerin altında myom, endometrial polip gibi nedenler yatar ancak muayene sonucunda hiçbir sebep bulunamayabilir de, bu durumda doktorunuz size gerekirse adet düzenleyici ilaçlar verecektir. Özet olarak kısa süre içerisinde bir jinekolog'a muayene için başvurmalısınız.


Bu sitedeki yazıların her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz: Yasal uyarı



UYARI: Sitedeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır.
Yazıların her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz. devamı >>

"Gebelik ve kadın hastalıkları konusunda ayda 1 milyondan fazla ziyaretçi sayısı ile en çok tıklanan, en geniş içerikli site"