BEBEĞİN KARIN ÇEVRESİ GELİŞMESİ ZAYIF

Bir doktora gittik ve bebeğimizin karnında fazla gelişme olmadığını yani çok kilolu olmadığını söyledi el ve ayak ölçüleri normalmiş fakat karın bölgesi az önce söylediğim gibi zayıfmış. Bebeğin normalde 34.haftada hangi boyda ve kiloda olması gerekir. Birde karın bölgesinin güçlenmesi için ne yapmamız gerekir. Birde çoçuğun bu haftalarda alması gereken vitamin varsa ismini söylerseniz sevinirim.
---

Bebeğinizin ultrason değerlendirmesini kendim yapmadığım için durum hakkında çok net fikirlerim olamaz ancak şunları söyleyebilirim genel olarak:
34. hafta civarında özellikle kullanılması gereken bir vitamin yoktur hiçbir gebelikte. Hamileliklerde bebeğin karın çevresinin gelişmesi, güçlenmesi için de herhangi bir yöntem veya ilaç vb. yoktur. Ancak hamileliklerde bebeklerin genel olarak kilolarının iyi olması ve gerekli vitaminleri, mineralleri, besinleri alabilmeleri için annelerin öncelikle sağlıklı beslenme kurallarına dikkat etmeleri gerekir. Hamilelikte sağlıklı ve doğru beslenme kuralları konusunda çok ayrıntılı bilgiler web sitemde mevcuttur, buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bunlar her hamilenin gebelik boyunca dikkat etmesi gereken genel beslenme kurallarıdır, sizin bebeğinize özel bir öneri değil.

Hamilelikte hafta hafta bebeğin boyu ve kilosunu buraya tıklayarak ulaşabileceğiniz tablodan takip edebilirsiniz.

Bebeğiniizn karın çevresinin az gelişmi olması söyelenerek tam olark ne kastedildi, net olarak durumu nedir, gelişme geriliği var mıdır gibi konularda fikir sahibi olmam imkansız şu an çünkü bunları ancak sizi muayene eden doktor bilebilir. Bu nedenle en net önerileri de ondan alabilirsiniz.

34. haftada bebeğin görüntüsü: http://www.jinekolojivegebelik.com/2011/12/34-haftalik-gebelik-hamilelik-goruntusu.html


Bu sitedeki yazıların her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz: Yasal uyarı



UYARI: Sitedeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır.
Yazıların her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz. devamı >>

"Gebelik ve kadın hastalıkları konusunda ayda 1 milyondan fazla ziyaretçi sayısı ile en çok tıklanan, en geniş içerikli site"