GEBELİK TESTİ YAPMAYA KORKUYORUM

1 senedir evliyim daha önce kimyasal gebelik geçirdim  ve şuan adetime 3 gün var bende herhangi bir sorun yok eşimde ise sperm sayısı yüksek ama kalitesi düşüktü tedavi olduktan sonra kalite biraz daha yükseldi tedavi olalı 2 ay kadar oldu ama bizde henüz bir şey yok. Ama bu ay gögüslerim irileşti ve hassas kasıklarımda da ağrılar oluyor adet sancısı gibi sürekli wc ye gidiyorum idrar bazen koyu renk bazen açık renk test yapmaya korkuyorum artık hastaneye de gitmek istemiyorum. Çok gittim çünkü her şey normal diyip gönderiyorlar. Bu ay gebelik olabilir mi?
---
Korunmadan ilişkiye giren her bayanın her ay hamile kalma ihtimali vardır ancak test yapmadan veya muayene etmeden sadece belirtilere bakarak gebelikten emin olmak imkansızdır. Gebelik ile ilgili belirtilere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz ancak bu yazıdaki belirtiler hamile olmayan bir bayanda da görülebilir. Bu nedenle hamilelik testi yapmaktan korkmamalısınız, idrarda gebelik testi yapmalısınız veya doktora başvurmalısınız.
Gebelik testinizi en doğru şekilde yapmak için buraya tıklayarak bilgi alabilirsiniz.


Bu sitedeki yazıların her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz: Yasal uyarı



UYARI: Sitedeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır.
Yazıların her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz. devamı >>

"Gebelik ve kadın hastalıkları konusunda ayda 1 milyondan fazla ziyaretçi sayısı ile en çok tıklanan, en geniş içerikli site"