TÜPLERİMİ AÇTIRMAK İSTİYORUM

Size  hollandadan yaziyorum bundan  9 yıl önce tüplerimi bağlattım ve  şimdi  açtırmak istiyorum bu mümkün mü acaba ve  size nasıl ulaşabilirim?
---

Tüplerin tekrar açılması ameliyat ile mümkün ancak gebelik açısından yüzde yüz sonuç veren bir ameliyat değil. Yani bu ameliyatı olan herkes kendi kendine doğal yollardan hamile kalamayabilir. Bu nedenle tüp bağlatma işlemi öncesinde çiftlere çok iyi düşünmelerini ve iyi karar vermelerini isteriz, zaten genç yaştaki çiftler istese de bağlamayız. Tüplerin tekrar açılması ameliyatı hakkında detaylı bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Tüpleri bağlanmış olan kadınların çocuk sahibi olabilmesi için bir diğer seçenek de tüp bebek seçeneğidir. 35 ve özellikle 40 yaşından sonra tüp bebek başarısının çok düştüğünü de unutmamanız gerekir. TÜp bebek işe gebelik başarısı hakkında detaylı bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Tüp bağlatma ameliyatı:
http://www.jinekolojivegebelik.com/2007/09/tp-ligasyonu-tplerin-balanmas.html

Tüplerin tekrar açılması ameliyatı:
http://www.jinekolojivegebelik.com/2007/09/tp-ligasyonu-tplerin-balanmas.html


Bu sitedeki yazıların her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz: Yasal uyarı



UYARI: Sitedeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır.
Yazıların her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz. devamı >>

"Gebelik ve kadın hastalıkları konusunda ayda 1 milyondan fazla ziyaretçi sayısı ile en çok tıklanan, en geniş içerikli site"